Köpvillkor

Frakt
Inom Sverige 69 kr och inom EU 195 kr.

Leveranstid
Vi skickar mindre försändelser med posten och försändelser över 2 kg skickas med DHL. Din försändelse är framme hos dig/ditt utlämningsställe inom en vecka från att du beställer, gäller inom Sverige.

Betalning
På Krusmynta.se kan du betala säkert med ditt kredit- eller kontokort. Vi erbjuder utöver kortbetalning även betalning via faktura, konto, internetbank och att dela upp betalningen.

Vi använder Klarnas tjänster för kort- och fakturabetalning. All data skickas via en säker anslutning (HTTPS) och vi sparar givetvis inga betalningsuppgifter.

Övrigt
För frågor: info@krusmynta.se

Krusmyntagården Aktiebolag
Org.nr: 556340-6890

Adress: Lundbygatan 4, 621 41 Visby
Telefon: 0498-29 69 00
E-post: info@krusmynta.se

Byte & Returer
Vid byte av en vara mailar ni oss på info@krusmynta.se så ordnar vi det. Öppet köp samt byte gäller i 14 dagar från att du mottagit varan. Returer och byten ska återsändas i originalskick samt med tillhörande förpackning och kvitto.

Skulle det mot förmodan vara något fel på varan när du mottagit den kontakta oss på info@krusmynta.se så ordnar vi med en ny produkt så fort som möjligt.

Copyright
Varumärke, bilder, logotyper, texter och design på denna webbsida ägs av Krusmyntagården.

Alla varor som skickas inom Sverige, samt EU inkluderar  moms.

Force Majeure
Krusmyntagården avsäger sig ansvar vid fall av force majeure. Detta är t.ex. vid händelse som naturkatastrof, krig, terrorattentat, regerings sanktioner, strejk, embargo eller liknande händelser som vi ej rår över.