RESTAURANGEN

— Lokalproducerad kvalité

ÖPPETTIDER 2022
Restaurangen
STÄNGT FÖR SÄSONGEN

Tack för i år och välkommen igen i vår!

Kontakt E-post restaurang@krusmynta.se telefon 0498-296900

GRILLKVÄLLAR -22
Stängt för säsongen. Välkomna igen sommaren-23

Upplev våra magiska grillkvällar som avnjutes under några timmar i vår sköna gröna miljö varje on, to, fr, lö från kl 17 under tiden 1/7 – 13/8.

Våra grillkvällar är verkligen en matupplevelse utöver det vanliga  i vår unika miljö med utsikt över örtagården & havet. Lokala och utvalda råvaror grillas och lagas med största omsorg och till det serveras utvalda drycker. I lagom takt serveras de olika rätterna till bordet så du och ditt sällskap hinner njuta av smakerna & utsikten på bästa sätt. Barnen är självklara gäster och när de tröttnat på att sitta still finns både lekplats och pingisbord för att stilla spring-i-benen. I butiken ges möjlighet att kvälls-shoppa till kl 20. Hundar är som alltid välkomna och för deras skull finns gott om påfyllda vattenskålar. När vädret är med oss skapas extra magi med solnedgång i den obrutna horisonten.

GT-Villan -22
Stängt för säsongen. Välkomna igen sommaren-23.
Sommaren -21 blev GT-Villan med eget kök och vilken succé det blev! Våra unga prisbelönta kockar komponerar makalöst goda mellanrätter, både på modernt och klassiskt vis. Lägg därtill goda viner, vår egna gin, martallar och solnedgång i havet och upplevelsen är total. Har öppet under högsommaren.

Krusmynta Bistro
Stängt för säsongen
Nyhet sommaren -22! 
Vi byter namn på vårt café till Bistro när vi förändrar sortimentet och utökar öppettiderna något. Tanken är att du ska kunna slinka in på en fika, något gott att äta eller dricka i all enkelhet varje dag fram till kl 21 under tiden 5/7-13/8.

TAXI GOTLAND
2022 års priser
Från/till Visby Centrum-Krusmyntagården, enkel väg.
1-4 pers 375 kr
5-8 pers 535 kr

Från/till Visby Flygplats-Krusmyntagården, enkel väg.
1-4 pers 270 kr
5-8 pers 380 kr

TAXI GOTLAND TELEFON 0498-200 200
Eller boka i appen “Taxi Gotland”

Jobba hos oss
Mejla din ansökan till Driftchef Oskar Hellberg rekrytering@krusmynta.se